OBAVEZNO PROČITATI:

ŽELIMO PORUČITI DA MI, ADMINISTRATORI WEB-STRANICE ANDRIJA-I-ANDJELKA.COM, NISMO ODGOVORNI ZA SADRŽAJ NA DRUGIM WEB-STRANICAMA NITI SMO U MOGUĆNOSTI DA MANIPULIŠEMO SADRŽAJEM NA DRUGIM WEB-STRANICAMA. SAV VIDEO SADRŽAJ KOJI MOŽETE PRONAĆI NA WEB-STRANICI ANDRIJA-I-ANDJELKA.COM SE VEĆ DUŽE VREMENA NALAZI NA VEĆEM BROJU SERVERA MNOGIH WEB-STRANICA I KAO TAKAV JE DOSTUPAN ZA GLEDANJE I/ILI PREUZIMANJE SVAKOME KO IMA PRISTUP INTERNETU.

NA SERVERU WEB-STRANICE ANDRIJA-I-ANDJELKA.COM SE NALAZI:

BROJ VIDEO DATOTEKA: 0

BROJ AUDIO DATOTEKA: 0

DRUGIM SERVERIMA NEMAMO PRISTUP, TAKO DA NIŠTA NE MOŽEMO OBRISATI.

DETALJNIJE:

– Administratori ne prihvataju bilo kakvu odgovornost za sadržaj na drugim web-stranicama.

– Pristup video sadržaju preko embedovanog koda ne predstavlja kršenje autorskih prava što je i potvrđeno presudom Sedmog apelacionog suda u slučaju myVidster (http://arstechnica.com/tech-policy/2012/08/mpaa-embedding-is-infringement-theory-rejected-by-court/)

– Sav video sadržaj koji možete pronaći na web-stranici Andrija-i-andjelka.com NIJE pohranjen na serveru web-stranice Andrija-i-andjelka.com. Sav video sadržaj koji možete pronaći na ovoj web-stranici se već duže vremena nalazi na mnogim drugim web-stranicama kao i na serverima web-stranica kao što su Openload.io, YouTube.com, Facebook.com, Dailymotion.com, gdje je dostupan za gledanje i/ili preuzimanje svakome ko ima pristup Internetu.

– Sav video sadržaj koji možete pronaći na ovoj web-stranici, a koji je pohranjen na serverima drugih web-stranica, prilikom pohranjivanja na navedene servere prošao je sve procedure, preglede i provjere koje nalažu te iste web-stranice i kao takav je dostupan za gledanje i/ili preuzimanje milionima posjetilaca tih i drugih web-stranica.

– Administratori na web-stranicu Andrija-i-andjelka.com indeksiraju sadržaj isključivo u formi tekstualne datoteke koja se potom pokreće u flash playeru (embedovanje). Dakle, web-stranica Andrija-i-andjelka.com indeksira sadržaj drugih web-stranica.

– Ukoliko smatrate da su vaša autorska prava ugrožena, molimo vas da se obratite administratorima web-stranica na čijim serverima se nalazi sporan video sadržaj a koji su odgovorni za sadržaj na tim istim serverima. Administratori web-stranice Andrija-i-andjelka.com nemaju pristup serverima tih i drugih web-stranica te zbog toga nismo u mogućnosti da brišemo, postavljamo, uređujemo ili da na neki drugi način manipulišemo sadržajem koji se nalazi na navedenim serverima.

– Administratori web-stranica koji nude usluge pohranjivanja video sadržaja na servere tih web-stranica imaju obavezu da negdje na toj web-stranici postave link (poveznicu) do stranice za prijavu kršenja autorskih prava. Ukoliko ste odlučili da prijavite kršenje autorskih prava, idite na web-stranicu na čijem serveru se nalazi sporan video sadržaj, pronađite link do stranice za prijavu kršenja autorskih prava. U većini slučajeva to su linkovi naziva npr. “Report abuse”, “DMCA abuse”, “DMCA” i slično. Ukoliko ne možete pronaći takve ili slične linkove, onda administratore te web-stranice možete kontaktirati preko linka npr. “Contact us”, “Contact”, broja telefona koji je naveden kao telefonski broj za kontakt ili e-mail adrese koja je navedena kao adresa za kontakt. Svaka web-stranica tog tipa sigurno posjeduje bar nešto od navedenog. Takvi linkovi se obično nalaze u donjem dijelu web-stranice tzv. “footer”.

– Web-stranica Andrija-i-andjelka.com je u skladu sa 17 U.S.C. § 512 i Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”). Pored toga, ispoštovani su i zakoni države na čijoj teritoriji se nalazi server web-stranice Andrija-i-andjelka.com.

Ovo smatrajte odgovorom na svaku obavijest o kršenju autorskih prava ili zahtjev za uklanjanje video sadržaja.