OBAVJEŠTENJE:

– Administratori web-stranice Andrija-i-andjelka.com (u daljem tekstu Administratori) nisu odgovorni za sadržaj na drugim web-stranicama.

– Administratori niti podržavaju, niti prihvataju bilo kakvu odgovornost za sadržaj na drugim web-stranicama.

– Pristup video sadržaju preko embedovanog koda ne predstavlja kršenje autorskih prava što je i potvrđeno presudom Sedmog apelacionog suda u slučaju myVidster (http://arstechnica.com/tech-policy/2012/08/mpaa-embedding-is-infringement-theory-rejected-by-court/)

– Sve epizode, koje su “embedovane” na web-stranici Andrija-i-andjelka.com su pohranjene na serverima web-stranica kao što su YouTube.com, Facebook.com, Dailymotion.com.

– Sve epizode objavljene na tim web-stranicama su prošle redovne procedure koje nalažu te web-stranice i kao takve su dostupne na internetu.

– Administratori na web-stranicu Andrija-i-andjelka.com pohranjuju epizode isključivo u formi tekstualne datoteke koja se potom pokreće u flash playeru (embedovanje). Dakle, web-stranica Andrija-i-andjelka.com indeksira kodove sa drugih web-stranica.

– Administratori ne pohranjuju video datoteke na servere web-stranice Andrija-i-andjelka.com.

– Ako imate neku primjedbu, kontaktirajte administraciju web-stranice na čijim serverima se epizode nalaze.

– Naša web-stranica je u skladu sa 17 U.S.C. § 512 i Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”). Ovo je naš odgovor na svaku obavijest ili zahtjev.

 

U nastavku teksta možete pročitati neke bisere iz našeg inboxa 😀

 

Neko iz Hercegovine nas želi prepasti, ne znamo koji je razlog haha